XXIII Premi de Poesia Josefina Oliveras

Dijous, 25 de març de 2021 a les 00:00

Torna a convocar-se una nova edició del Premi de Poesia Josefina Oliveras. Reprenem l'edició que l'any passat, atesa la situació d'emergència, no es va poder realitzar.

Aquí teniu les bases del concurs de la vint-i-tresena edició.

Durant tot el mes d'abril de 2021 es podran presentar originals per a participar en la vint-i-tresena edició del Premi de Poesia Sra. Josefina Oliveras (Vídua de Guañabens). Teniu fins al 30 d'abril a les 13:30 hores per a fer-ho.

Aquest concurs poètic que, amb el pas dels anys, ha anat arrelant al poble i també a les poblacions veïnes passa ja de les vint edicions i segueix engrescant a poetes amateurs i professionals que opten a un premi de 600 euros i un guardó com a participants i guanyadors del concurs.

Les bases es poden consultar al document adjunt a aquesta mateixa notícia, en ell es troba tota la informació necessària per a participar.

Finalitzat el termini de presentació, el jurat es reunirà i deliberarà durant la primera quinzena del mes de maig per tal que, el dia 22 de maig es conegui la persona guanyadora de l'edició d'enguany.

En aquesta edició s'han modificat les dates de presentació i també les d'atorgament del premi. Tots aquests canvis venen donats per la situació que encara estem vivint i per la que el lliurament del premi es comunicarà a través de les nostres xarxes socials, en un vídeo on es podrà seguir l'acte d'atorgament i lliurament de premis el proper dissabte 22 de maig.

Tot i aquests canvis, us convidem a participar posant poesia a les vostres mans i a la vostra ment, la millor manera d'alegrar l'esperit humà.

Darrera actualització: 25.03.2021 | 11:23