XXVI Premi de Poesia Josefina Oliveras (Vídua de Guañabens)

Dimarts, 12 de març de 2024

Fins al 5 d’abril de 2024 es podran presentar originals per a participar en la vint-i-cinquena edició del Premi de Poesia Sra. Josefina Oliveras (Vídua de Guañabens).

Aquest concurs poètic que, amb el pas dels anys, ha anat arrelant al poble i també a les poblacions veïnes passa ja per la seva edició vint-i-sisena i segueix engrescant a poetes amateurs i professionals que opten a un premi de 600 euros i un guardó com a participants i guanyadors del concurs.

Les bases es poden consultar al document adjunt a aquesta mateixa notícia, en ell es troba tota la informació necessària per a participar.

Finalitzat el termini de presentació, el jurat es reunirà i deliberarà durant el mes d’abril per tal que, el dia 1 de maig i dins els actes de la Festa Major de maig de Rocafort de Bages, es faci el lliurament del premi.

Des de l'any 2017, en que es va estrenar el nou Casal de Rocafort, el lliurament de premis té lloc en aquest equipament. En els darrers dos anys no ha estat possible fer-ho ja que, a causa de la Covid, l'any 2020 es va cancel·lar el concurs i l'any 2021, i per la mateixa causa, es va fer el lliurament a l'Ajuntament i es va publicitar a xarxes socials. El lliurament de premis es farà al Casal de Rocafort, com ha estat habitual des de sempre, a les 11:30 hores del migdia de l'1 de maig dins els actes de la Festa Major d'hivern de Rocafort.

Darrera actualització: 12.03.2024 | 14:23