Piscina municipal

L'any 1989 s'inauguren les piscines municipals, que consten d'una piscina gran de 25 x 12,5 metres (fondaria entre 1 i 2,20 metres) i una piscina petita de forma circular, de 12,5 metres de diàmetre (fondaria entre 0,40 i 0'60 metres).

L'edificació de vestuaris consta de dos cossos adossats: un de vestíbul d'entrada i l'altre de nucli central, format per la farmaciola i el guarda-roba a banda i banda, els vestuaris. El vestuari femení està distribuït en força d'un vestuari col·lectiu, que consta de 3 cabines individuals, una zona de lavabos amb 5 dutxes, 3 vàters i 2 lavabos. El vestuari masculí és simétric al femení, variant únicament en la zona de serveis, que consta de 5 dutxes, 2 urinaris, 2 vàters i 2 lavabos.

La Piscina Municipal està oberta durant els mesos d'estiu, normalment des de St. Joan fins a l'11 de setembre. Els usuaris poden disposar d'aquest servei pagant una entrada individual o fent-se el Carnet de Soci de temporada que, per un preu més reduït, permet accedir durant tota la temporada estiuenca També s'organitzen cursets de natació i activitats del Casal d'Estiu. Tant el Carnet de Soci com els cursets de natació i les altres activitats esportives estan gestionades des de la Sala Polivalent.

L'estiu de 2018 es van inaugurar les obres de reforma d'aquest equipament amb una renovació total desl vestidors. A més es va habilitar una zona de jocs aquàtics que permet la interacció entre el joc i l'aigua en una zona que està situada prop de la piscina petita I finalment es va ampliar la zona de solàrium per fer-la més atractiva als visitants.

Girona, s/n - 08254 El Pont de Vilomara i Rocafort - Barcelona (Espanya)
Nom de contacte: Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort
Telèfon: 938 318 016
Adreça electrònica: salapolivalent.pont@elpont.cat
Horari:  
des de mitjans de juny fins a mitjans de setembre, de dilluns a diumenge, de 10.30 a 20 h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 9.02.2024 | 08:48