Casal Ledez (antic Casal de la Mainada)

El Casal de la Mainada és un edifici ubicat al Passeig de la Pau, just darrera del Camp de Futbol. Està construit sobre un terreny de 370 m2. Aquest terrerny, propietat municipal, es va cedir l'any 1982 a l'entitat Casal de la Mainada Vilomarenca per tal que fes la construcció d'un edifici on poder desenvolupar les seves activitats.

L'edifici construit està gairebé acabat i disposa d'una planta baixa que té serveis i una gran sala. La planta primera disposa de diferents despatxos. L'any 2009, l'entitat va retornar el terreny a l'Ajuntament i va fer donació del local construit per tal que l'Ajuntament el gestionés i pogués acabar-lo. L'ús destinat a aquest edifici és per a activitats destinades al públic juvenil, tot i que no es decarta cap altre ús relacionat amb activitats culturals.

A finals de l'any 2018 es van inaugurar la reforma parcial de l'edifici que ha afectat a la planta baixa de l'edifici i ha consistit en modernitzar les instal·lacions, renovar totalment els serveis higiènics del tot obsolets i així adaptar-se a la normativa vigent. D'aquesta manera s'han racionalitzat els accessos, fent-los més amplis i segurs i s'han ordenat els itineraris i els recorreguts, separant la planta primera de la planta baixa. També s'han substituït els serveis higiènics, augmentant el nombre i separant-los en homes i dones, a partir d'una zona de rentamans comuna. També s'ha modificat la ubicació del dipòsit de gasoil per poder ventilar i s'ha substituït per altre homologat. Una altra de les intervencions importants és la instal·lació de maquinària per la renovació d'aire interior de l'edifici que no existia i la substitució de la instal·lació elèctrica per tal d'adaptar-la a la normativa vigent.

Passeig de la Pau, s/n - 08254 El Pont de Vilomara i Rocafort - Barcelona (Espanya)
Nom de contacte: Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort
Telèfon: 938 318 811
Adreça electrònica: info.pont@elpont.cat
Horari:  
Consultar amb l'Ajuntament
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 21.05.2019 | 10:19