Cursa atlètica "Memorial Alcalde Evaristo"

La Cursa del Pont de Vilomara i Rocafort és una cursa atlètica de 10 km, amb recorregut mixte que des dels seus inicis, l'any 2005, ha pretés sempre promocionar l'esport i amb ell el voluntariat i les relacions entre tots els habitants del poble.

Gràcies al voluntariat, la Cursa ha aconseguit un èxit que cada any és millora i que cada any compta amb més felicitacions. Els voluntaris estan orgullosos de la seva participació i els corredors i corredores orgullosos i orgulloses de poder partticipar en una cursa que s'ha anat creant un lloc en el calendari anual.

La cursa va passar a anomenar-se "Memorial Alcalde Evaristo" en la seva tercera edició (any 2008) en record del nostre difunt alcalde Evarist de la Torre que ens va deixar per un accident l'any 2007, cosa que, a més, va provocar que aquell any se suspengués la cursa en el dia previst i es realitzés el 23 de desembre.

En l'enllaç de més avall trobareu la pàgina web oficial estrenada per a la sisena cursa (any 2011). En ella hi ha, entre altres coses, una relació - resum de cadascuna de les curses que s'han celebrat, amb fotografies, classificacions i un ampli repàs a tot el que comporta la cursa cada any al poble. A més trobareu tota la informació de la nova edició de cada any.

Web oficial de la cursa atlètica "Memorial Alcalde Evaristo"

Darrera actualització: 10.04.2019 | 13:55