Casa de la cultura

Inaugurada el 21 de juny de 2008. A l'hora de projectar aquest equipament es va pensar en dotar d'una casa de cultura al municipi, utilitzant la finca que anteriorment era ocupada per l'antic ajuntament i l'antic consultori mèdic del poble (en una zona cèntrica de la Vila), atès que, per al·luminosi, l'edifici estava en desús. L'edifici, destinat a encabir diferents serveis i actes culturals al poble, pot acollir diverses activitats a la vegada.Per aquest motiu, s'ha escollit un vestíbul a triple altura que soluciona tant l'entrada a l'edifici, com les diferents comunicacions verticals que donen accés a les diferents plantes. A cada una de les plantes s'hi troba una gran sala de reunions, podent ser aquesta dividida en estances més petites tant a la segona com a la tercera planta. A la planta baixa es situa l'entrada a l'edifici pel carrer Mestre Saura.

Des del mes de setembre de 2008 encabeix, a la primera planta, els Serveis Socials de l'Ajuntament que, per la gran demanda que han tingut els darrers anys, ha estat necessària la seva ampliació i trasllat. Els Serveis Socials consten d'una treballadora social, una educadora social i diferent personal per a realitzar serveis com l'Atenció Domiciliària o a famílies amb necessitat d'ajuda.Funcionen de dilluns a divendres de 8 a 14,30 hores.

Mestre Saura, 5-B - El Pont de Vilomara i Rocafort - Barcelona (Espanya)
Nom de contacte: Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort
Telèfon:938 318 884
Adreça electrònica: info.pont@elpont.cat
Horari:  
La Casa de la Cultura roman oberta al matí en el mateix horari que el departament de Serveis Socials. A la tarda s'organitzen cursos i activitats diverses relacionades amb la cultura en general.
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 20.02.2019 | 11:48