Centre cívic Evaristo de la Torre

Va ser inaugurat a l'any 1998, coincidint amb la Festa Major d'aquell any. El solar que actualment ocupa va ser cedit per la Generalitat de Catalunya al municipi per poder fer-ne equipaments. Cal recordar que on actualment s'ubica el Centre Cívic havia estat ubicada una de les naus de l'empresa tèxtil TUSA, que malauradament va patir la crisi del tèxtil i va haver de tancar. Per aquesta raó era el Govern Català el propietari d'aquest solar.

L'espai té una superfície de 1.000 metres quadrats; consta d'una sala-auditori polivalent, dotada d'un escenari i un equipament audiovisual complet que la fa ideal per a activitats diverses, com ara ball, teatre, cinema, exposicions i tota mena d'actes lúdics i socials.

En data 20/09/2008, i en memòria del difunt Evarist de la Torre Valdeolivas -alcalde d'aquest municipi durant 24 anys- es dóna aquesta denominació al Centre Cívic.

Entre altres activitats, des de setembre i fins al maig, cada dissabte a la nit s'organitzen balls per a tots els públics. A més, al document adjunt, trobareu un calendari amb les diferents activitats que s'organitzen durant la setmana.

Sant Pere Regalat, 18-28 - 08254 El Pont de Vilomara i Rocafort - Barcelona (Espanya)
Nom de contacte: Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort
Telèfon: 938 318 811
Adreça electrònica: info.pont@elpont.cat
Horari:  
Segons el tipus d'activitat que es realitzi.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 20.02.2019 | 13:00