Pistes de tennis i pàdel municipals

L'espai esportiu està situat a la zona del Restaurant del sector del Marquet Paradís. Aquest espai es distribueix en 2 pistes de tennis, 2 de pàdel i 5 de petanca.

Consta de dues pistes de tennis (una amb llum), així com d'un edifici destinat a vestuaris. L'edifici de vestuaris consta de dues plantes: a la inferior hi ha un semisoterrani (que ja existia inicialment) destinat a magatzem, i a la planta superior els vestuaris de nova planta (amb accés directe des de l'exterior).

La planta dels vestuaris es vertebra a través del distribuïdor, al voltant del qual s'hi ordenen els diferents vestuaris. Des del distribuïdor es pot accedir a tres espais: vestuari de dones (que es troba a mà dreta), bany minusvàlids (a davant al fons) i vestuari d'homes (ubicat a mà esquerra). Dins dels vestuaris en primer lloc trobem els lavabos i al final del vestuari hi ha les dutxes. El bany de minusvàlids és totalment autònom i conté totes les peces adaptades.

La superfície construïda és la següent: Planta semisoterrani (existent) 73,92 m2, Planta Baixa (ampliació) 73,92 m2.

També existeixen dues pistes de pàdel de 400 m2 en total. Aquestes pistes estan protegides per una barrera lacada transparent. El paviment interior és de gespa artificial.

Tant les pistes de tennis com les de pàdel són de concessió municipal i estan gestionades per l'empresa Click & Padel (www.clickandpadel.com). A través d'aquesta empresa es pot gestionar el lloguer de les pistes. Per fer-ho només cal accedir al seu web, regsitra-se de manera gratuïta i sol·licitar dia i hora per utilitzar-les.

Afores Marquet Paradís, s/n (antic restaurant) - 08254 El Pont de Vilomara i Rocafort - Barcelona (Espanya)
Nom de contacte: Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort
Telèfon: 938 318 811
Horari:  
Cal fer reserva al web de l'empresa concessionària.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 20.02.2019 | 13:40