Plaça Major

El 3 d'octubre de 2009 s'inaugurava la reforma de la Plaça Major que va ser possible gràcies a la inversió de 241.570 euros del Fons Estatal d’Inversió Local. L’objectiu de la reforma va ser fer una plaça a un sol nivell, aconseguint que els cotxes tan sols transitin en la prolongació del carrer Santa Magdalena al seu pas per la plaça, d’aquesta manera s’aconsegueix aprofitar més l’espai per les activitats que s’hi duen a terme.

En aquest punt i per a poder mantenir i protegir la circulació dels vianants s’han col·locat pilones flexibles de color negre a 90 cm de la façana per a assegurar l’accessibilitat a les finques que donen a la plaça. També s'han soterrat 3 contenidors de recollida d’escombraries. Els bancs de pedra que estaven abans es van substituir per un grup de bancs de fusta col·locats propers a l’església i un altre grup a la banda oposada.

Aquestes obres de remodelació de la Plaça Major tenen com a objectiu dinamitzar el casc antic del poble i donar-li a la plaça una imatge més oberta i moderna per poder gaudir-ne en els actes populars i també en la vida diària, per això, amb aquesta actuació s’ha donat prioritat als peatons i s’han eliminat totes les barreres arquitectòniques.

Plaça Major - 08254 El Pont de Vilomara i Rocafort - Barcelona (Espanya)
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 22.02.2019 | 14:31