Sala polivalent municipal

La Sala Polivalent, i el Gimnàs que encabeix, són part de les antigues naus de l'empresa tèxtil TUSA, i formen part dels 1.000 m2 que la Generalitat de Catalunya va cedir al municipi per a la construcció de nous equipaments. 

Aquesta Sala està ubicada exactament al costat contrari del Centre Cívic "Evaristo de la Torre". A ella s'hi accedeix per l'extrem més baix de la façana que dona al carrer Sant Jaume.

La Sala Polivalent consta d'una superfície a la planta baixa de 1088,39 m2. L'entrada es fa per una aresta de la sala. En front i quan entrem tenim les primeres butaques.

Les zones comunes es distribueixen a les vores de la nau i per la façana més estreta, quedant la pista al centre. A l'esquerra tenim tota la zona de serveis públics, on s'inclouen un despatx des d'on es centralitzen els serveis de megafonia que alhora fa les funcions de guixeta, un magatzem per encabir el material esportiu de les diverses modalitats i els serveis, un d'ells per a minusvàlids.

Tot seguit, tenim l'escala que ens porta a una zona de grades situada per sobre la zona de serveis anomenada amb anterioritat.

Els vestidors estan pensats perquè a cada un d'ells hi hagi la possibilitat que siguin utilitzats en un mateix moment per dos equips; mentre uns arriben i fan ús de la pista, els altres ja es poden estar canviats per marxar. Per tant, d'aquesta manera es redueix a la meitat l'espai necessari. Als vestidors també s'hi pot accedir des de l'exterior per una rampa d'accés per a minusvàlids.

La planta primera encabeix el Gimnàs Municipal i té una superfície 262,64 m2. A aquesta planta s'accedeix des del carrer Sant Jeroni. El gimnàs està equipat amb màquines i serveis especialitzats per al manteniment físic de cada persona. També i mitjançant el servei dels diversos monitors es poden seguir classes d'aeròbic, pilates.... esport infantil, casal d'estiu i moltes altres activitats que desenvolupa.

Per accedir al Gimnàs s'ha d'anar pel c/ Sant Jeroni, 12-14 i per accedir a la Pista pel Sant Jaume, 30-38.

De totes les activitats que s'organitzen des de la Sala Polivalent, la Cursa Atlètica "Memorial Alcalde Evaristo" és la més important . És una cursa de 10 Km. per diferents ubicacions (terra i asfalt) del municipi i, des de la primera edició, l'any 2005, ha estat un èxit de públic. Normalment se celebra el primer diumenge de novembre.

Al costat trobareu l'enllaç corresponent a la pàgina web de la Cursa Atlètica.

Sant Jeroni, 12-14 - 08254 El Pont de Vilomara i Rocafort - Barcelona (Espanya)
Telèfon: 938 318 016
Adreça electrònica: salapolivalent.pont@elpont.cat
Horari:  
de dilluns a divendres, de 9 a 22.30 h (la sala de musculació tancarà a les 22.00 h).
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 18.01.2022 | 08:56