Subvencions a esportistes del Pont de Vilomara i Rocafort que competeixin a nivell individual

Aquest mes d'octubre de 2023 s'han aprovat les bases que regiran la convocatòria d’aquestes subvencions de caràcter esportiu que, des de l'any 2022, subvencionen i ajudaren als i les esportistes del municipi que competeixen a nivell individual.

Aquesta és una altra de les propostes que va fer l’equip de govern quan va accedir a l’alcaldia en aquesta nova legislatura i ha treballat en la proposta per tal de fer-la efectiva i, a més, fer-la equitativa als i les esportistes individuals que no són professionals.

Per aquest 2023 s’hi destina una partida total de 10.000 euros que serviran per subvencionar les diferents propostes que arribin. El termini de presentació de sol·licituds va des del 3 de novembre i finalitzarà el proper dilluns 18 de desembre.

L’aportació que farà l’ajuntament estarà destinada als i les esportistes que, sense ser professionals, competeixen a nivell autonòmic, nacional o internacional per tal que els ajudi a sufragar les despeses que comporta la pràctica esportiva per entrenar i partuicipar en campionats.

Les subvencions seran atorgades d’acord amb les següents característiques dels sol·licitants.

  • Hauran de ser esportistes empadronats/des al municipi del Pont de Vilomara i Rocafort amb una antiguitat de, com a mínim, 3 anys.
  • Que tinguin un currículum esportiu destacat a nivell autonòmic, nacional o internacional i acreditin la participació en proves oficials durant l’any 2023.
  • Que estiguin federats/des a una de les federacions reconegudes pels òrgans superiors en matèria esportiva.
  • No podran ser esportistes professionals

Els interessats i interessades en presentar les sol·licituds ho podran fer fins el proper 18 de desembre de 2023. Per poder optar a aquestes subvencions caldrà omplir la sol·licitud que es troba al web de l’ajuntament (www.elpont.cat/esportistesaltrendiment) i adjuntar la memòria de l’activitat així com el certificat de la federació on pertany el/la esportista local.

La documentació que caldrà presentar és :

a)    Sol·licitud segons model establert 
b)    Memòria de l’activitat per la qual sol·licita la subvenció. La memòria haurà de contenir:
-    El currículum esportiu
-    Objectius de la present temporada
-    Relació de les despeses per les quals es demana subvenció (adquisició de roba esportiva específica per a les competicions oficials, material esportiu necessari, despeses federatives, desplaçaments o viatges, etc.)
c)    Certificat de la Federació esportiva corresponent, detallant la participació en els campionats pels quals es demana ajut durant l’anualitat 2023.
d)    Acreditació dels resultats i participació en proves de la present temporada i l’anterior.

Els ajuts seran valorats d’acord amb unes taules de puntuació depenent del tipus de competició, entre altres factors.

Darrera actualització: 2.11.2023 | 14:31
Darrera actualització: 2.11.2023 | 14:31