Subvencions a esportistes d'alt nivell i alt rendiment

L’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort subvencionarà als i les esportistes individuals d’alt nivell i alt rendiment del municipi.

El mes de juliol de 2022 es van aprovar les bases que regiran la convocatòria d’aquestes subvencions de caràcter esportiu que, per primera vegada, subvencionaran i ajudaran als i les esportistes individuals d’alt nivell i alt rendiment del municipi.

Aquesta és una altra de les propostes que va fer l’equip de govern quan va accedir a l’alcaldia en aquesta nova legislatura i ha treballat en la proposta per tal de fer-la efectiva i, a més, fer-la equitativa als i les esportistes individuals que fan esport de competició a un alt nivell però que no són professionals.

Per aquest 2022 s’hi destina una partida total de 10.000 euros que serviran per subvencionar les diferents propostes que arribin un cop s’obri el termini de sol·licituds, el 12 de setembre.

L’aportació que farà l’ajuntament estarà destinada als i les esportistes que, sense ser professionals, competeixen a nivell provincial, de comunitat autònoma, estatal o internacional per tal que els ajudi a sufragar les despeses que comporta la pràctica esportiva d’alt nivell i alt rendiment, com per exemple els desplaçaments als entrenaments en centres l’Alt Rendiment i també a les mateixes competicions de les seves especialitats.

Les subvencions seran atorgades d’acord amb les següents característiques dels sol·licitants.

  • Hauran de ser esportistes empadronats/des al municipi del Pont de Vilomara i Rocafort amb una antiguitat de, com a mínim, 3 anys.
  • Que participin en competicions esportives a nivell individual i estiguin federats/des a una de les federacions reconegudes pels òrgans superiors en matèria esportiva.
  • No podran ser esportistes professionals

Els interessats i interessades en presentar les sol·licituds ho podran fer fins el proper 30 d’octubre de 2022. Per poder optar a aquestes subvencions caldrà omplir la sol·licitud que es troba al web de l’ajuntament (www.elpont.cat/esportistesaltrendiment) i adjuntar la memòria de l’activitat així com el certificat de la federació on pertany el/la esportista local.

Els ajuts seran valorats d’acord amb unes taules de puntuació depenent del tipus de competició, entre altres factors.

Darrera actualització: 12.09.2022 | 10:26
Darrera actualització: 12.09.2022 | 10:26