Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort

L'edifici de l'Ajuntament és un edifici de nova construcció que va ser inaugurat el mes de setembre de 1999. És un edifici amb dues estructures, una sobre de l'altra i lleugerament entregirades que li donen una funcionalitat excel·lent i que permeten una distribució molt addient dels espais interiors.

El fet de ser un edific de nova construcció ve condicionat perquè en l'anterior edifici, situat al c/ Mestre Saura cantonada c/ Santa Maria, es van detectar deficiències que feien perillar la seva estabilitat i no feien possible la seva rehabilitació atès que tampoc era un edific històric. Per aquesta raó es va decidir enderrocar-lo i fer-ne un edifici també de nova construcció que finalment va encabir la Casa de la Cultura i el departament de Serveis Socials.

Dins l'edifici de l'Ajuntament, a més dels despatxos i l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC), també es troba la Sala d'Actes i l'Arxiu Municipal.

La plaça que voreja tot l'edifici és una plaça dura que mostra en la seva part davantera una font d'estil modern que permet reciclar l'aigua que utilitza.

L'orientació de la part davantera de l'edifici es deu a que hi ha una meravelloses vistes de la muntanya de Montserrat. 

Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08254 El Pont de Vilomara i Rocafort - Barcelona (Espanya)
Telèfon: 938 318 811
Telèfon: Urgències: 608 999 666
Adreça electrònica: info.pont@elpont.cat
Lloc web: www.elpont.cat/
Horari:  
De dilluns a divendres de 8 a 13.30 h.
Dimecres de 16 a 19 h (excepte juliol i agost).
Des del 16 de gener de 2017, els dissabtes l'Ajuntament és tancat.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 10.06.2022 | 09:45