Servei Fem-ho fàcil (ajuda per realitzar tràmits electrònics)

Fem-ho fàcil és un servei que t’ajuda de manera personalitzada a fer tràmits electrònics amb el nostre ajuntament, com ara superar dificultats en l’ús dels sistemes d’identificació i signatura digitals, presentar qualsevol sol·licitud a través d’internet o accedir a notificacions electròniques.

Si ets una empresa o entitat, aquest servei et permetrà superar les dificultats tècniques per presentar factures electròniques, participar de licitacions públiques, presentar-te a un ajut o subvenció, o realitzar qualsevol altra sol·licitud pel canal electrònic.

La Diputació de Barcelona dona suport a prop de 90 ajuntaments de menys de 5.000 habitants per a què ofereixin aquest servei als seus ciutadans. L'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort ofereix el servei Fem-ho fàcil que us ajudarà i facilitarà la presentació de qualsevol tràmit electrònic.

Amb aquest servei, l'Ajuntament apropa l’administració digital a la ciutadania promovent l’accés als serveis digitals de manera inclusiva a tots els col·lectius socials. També promou l’accés de la petita i mitjana empresa a la licitació pública impulsant el desenvolupament econòmic local.

El servei Fem-ho fàcil està disponible de dilluns a divendres de les 9 a les 15 h.

Truca al 935 95 04 64, emplena aquest formulari o envia la teva consulta a tramits@diba.cat per resoldre els dubtes sobre tramitació electrònica del nostre ajuntament.

Fem-ho fàcil.

Darrera actualització: 12.01.2024 | 12:40
Darrera actualització: 12.01.2024 | 12:40