Notícies

 • Minideixalleria L'Ajuntament instal·la una minideixalleria al centre del poble 29 de març de 2021

  L’Ajuntament instal·la una minideixalleria entre el c/ Sant Pere Regalat i el c/ Sant Jaume en el que tots els veïns i veïnes podran anar a dipositar, les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any, petits residus.

 • PPI Aprovació inicial del projecte executiu per a l’obertura i manteniment de la franja perimetral sector Marquet Paradís. 26 de març de 2021

  La redacció del Pla de Prevenció d’incendis forestals a les urbanitzacions i nuclis de població (PPU) forma part del servei de suport tècnic de la Diputació de Barcelona als ajuntaments per tal que els municipis puguin donar compliment a la Llei 5/2003, de 22 d'abril, de mesures de prevenció dels incendis forestals en les urbanitzacions, els nuclis de població, les edificacions i les instal·lacions situats en terrenys forestals.

 • Premi de poesia XXIII Premi de Poesia Josefina Oliveras 25 de març de 2021

  Torna a convocar-se una nova edició del Premi de Poesia Josefina Oliveras. Reprenem l'edició que l'any passat, atesa la situació d'emergència, no es va poder realitzar.

  Aquí teniu les bases del concurs de la vint-i-tresena edició.

 • Plaça de les Dones Finalització del procès participatiu per escollir nom a una plaça del municipi 24 de març de 2021

  La passada setmana va finalitzar el procés per escollir entre les 5 propostes més votades i així donar nom a la plaça del poble que hi ha entre el carrer Arquitecte Gaudí i l'Avinguda Constitució.

 • Video sobre El Pont de Vilomara i Rocafort El nou episodi de “Benvinguts al Bages” parla del nostre municipi 17 de març de 2021

  Dins la sèrie “Benvinguts al Bages”, realitzada per BahStudios i NacióManresa i que tracta sobre diversos punts i municipis de la comarca, El Pont de Vilomara i Rocafort és el protagonista del nou episodi, que va veure la llum aquest passat dilluns, i en el que es proposa una revisió en clau històrica i amb humor del nostre municipi.

 • Deixalleria Mòbil Deixalleria mòbil - calendari 2021 28 de desembre de 2020

  La deixalleria mòbil del Consorci de Residus del Bages ens visita cada dilluns que hi ha mercat per tal de facilitar l'eliminació de residus no tan usuals.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49