Notícies

 • Resum de bonificacions aprovades a les Ordenances Fiscals Resum de bonificacions aprovades a les Ordenances Fiscals 20 de gener de 2022

  El passat més d'octubre es va aprovar la modificació de les ordenances fiscals per a aquest any 2022. Dins el període d'exposició pública no hi va haver cap reclamació i, per tant, les modificacions aprovades provisionalment van esdevenir definitives.

  Per aquesta raó l'Ajuntament ha editat un díptic informatiu on es resumeixen, de manera esquemàtica, totes les bonificacions i exempcions que inclouen les ordenances fiscals municipals i a les que es pot tenir dret.

 • Exposició a la Biblioteca Exposició a la Biblioteca "Quan les cases feien olor de vi" 10 de gener de 2022

  Del 10 al 28 de gener, la biblioteca municipal acull l’exposició “Quan les cases feien olor de vi”, un recorregut per la vida al voltant de la vinya i els treballs tradicionals lligats a la producció vitivinícola al Bages abans de la seva modernització i industrialització a partir de la segona meitat de s. XX. L’exposició es podrà visitar en horari de biblioteca.

 • DNI Nova campanya d'inscripció per la renovació del DNI 4 de gener de 2022

  Des de l’Ajuntament es torna a organitzar una nova jornada de renovació del DNI al municipi. L'equip que es desplaça reprèn novament la totalitat de cites que, amb la situació sanitària, havia reduït a la meitat. La propera jornada aportarà 2 equips desplaçats per fer els tràmits de renovació i acollirà fins a 72 cites en tot el matí.

  La data proposada per l'equip mòbil del DNI és dijous 10 de febrer  i s’hauran de recollir el dimarts 15 de febrer , durant el matí.

 • . Actualitzades les dades padronals a 31 de desembre de 2021 3 de gener de 2022

  Un cop fetes les operacions necessàries per al tancament de les xifres del Padró Municipal d'Habitants, ja s'han actualitzat aquestes dades a la pàgina de xifres del municipi.

 • Matrícula gratuïta Matrícula gratuïta a la Sala Polivalent 30 de desembre de 2021

  La Sala Polivalent torna a promocionar l'accés al gimnàs amb matrícula gratuïta per a les noves incorporacions del 3 al 31 de gener de 2022.

 • Deixalleria Mòbil Deixalleria mòbil - calendari 2022 29 de desembre de 2021

  La deixalleria mòbil del Consorci de Residus del Bages ens visita cada dilluns que hi ha mercat per tal de facilitar l'eliminació de residus no tan usuals.

 • Per Nadal, comerç local L'Ajuntament promou una nova campanya nadalenca de suport al comerç local anomenada "Per Nadal, comerç local" 23 de desembre de 2021

  Per tal de promoure les compres als establiments municipals, i tal i com es va fer l'any passat, l'Ajuntament ha impulsat una nova campanya de suport als comerciants del municipi.

  Sota el nom "Per Nadal, Comerç Local" s'intenta donar suport als i les comerciants del poble promovent una campanya que permetrà als consumidors i les consumidores rebre una butlleta que els permetrà guanyar un descompte directe a l'establiment que desitgin.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49