Notícies

 • . Convocatòria ajuts per sortides, colònies i activitats extraescolars curs 2020-2021 25 de novembre de 2020

  D’acord amb les Bases Generals per a la concessió d’ajuts a les famílies, aprovades  pel ple de l’Ajuntament en sessió de data  21 d’octubre de 2020 , s’obre una convocatòria d’ajuts per a les famílies amb infants que cursin de P3 a 4art ESO amb necessitats socioeconòmiques,  enguany s’han modificat les bases per tal de donar cobertura a més necessitats. Els ajuts tindran un format d’ AJUTS PER L’ESCOLARITZACIÓ servint per minorar el cost per participar de les sortides escolars, plataforma digital, material escolar i activitats extraescolars organitzades per l’AMPA o equipaments municipals.

 • Mesures Tram 1 COVID-19: Pla d’obertura progressiva d’activitats 21 de novembre de 2020

  A partir de la publicació a DOGC (vegeu document adjunt), dissabte 21 de novembre, de les noves mesures de desescalada i el pla del Govern per a la obertura progressiva d'activitats, des de l'Ajuntament us volem ajudar a fer seguiment d'aquestes noves mesures.

 • Ajudes L’Ajuntament aprova la concessió d’ajuts directes als establiments afectats per aquest segon tancament a causa de la covid-19 20 de novembre de 2020

  Dilluns dia 16 de novembre es va celebrar una sessió del Ple de l’Ajuntament on, entre altres, es va aprovar la proposta de modificació del pressupost municipal que va presentar l’Equip de Govern (PSC) entre les que hi havia la creació d’una partida de 15.500€ destinada a ajudar als establiments del municipi que han hagut de fer front a aquest segon tancament de l’activitat a causa de la pandèmia de la Covid-19. Aquests ajuts aniran destinats a bars, restaurants, centres d’estètica, cafeteries i similars que s’han vist obligats a tancar a causa del decret de 15 d’octubre.

 • Ubicació del niu L’Ajuntament realitza una actuació per inactivar un niu de vespes asiàtiques 19 de novembre de 2020

  L’Ajuntament ha dut a terme, dimecres 18 de novembre, una actuació per inactivar un niu de vespes asiàtiques detectat. La vespa asiàtica és una espècie invasora amb una forta capacitat de propagació i gran depredadora de l’abella autòctona. Aquesta és la primera vegada que se’n detecta un al municipi.

 • L'Alcalde amb els/les alumnes L’Alcalde visita els alumnes de 3r de primària de l’Institut Escola Pompeu Fabra 19 de novembre de 2020

  El passat divendres 13 de novembre l’Alcalde, Enric Campàs, va visitar els i les alumnes de 3r de primària, a les classes de l’Origami i l’Esfinx, de l’Institut Escola Pompeu Fabra dins de les activitats de coneixement del municipi que aquests duen a terme durant aquest curs.

 • Noves mesures 30/10/2020 Confinament perimetral de Catalunya 30 d'octubre de 2020

  Amb la nova normativa publicada al DOGC després de la declaració d'un nou estat d'alarma a tot el país, la Generalitat de Catalunya va imposar noves restriccions, que complementaven les ja establertes el 16 d'octubre. Avui 30 d'octubre s'ha publicat una nova resolució del Departament de Salut que afecta a la mobilitat de persones, bàsicament fa referència al confinament perimetral de Catalunya i al confinament perimetral dels municipis durant els caps de setmana. Aquestes noves mesures venen a completar les ja emeses referides a la prohibició de circular entre les 22 hores (10 de la nit) i les 6:00 de la matinada.

 • Imatge d'arxiu del Ple Municipal L’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort congela els impostos i taxes municipals pel 2021 30 d'octubre de 2020

  El Ple de l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort va aprovar per unanimitat la proposta presentada per l’equip de govern en relació a les taxes i tributs municipals de cara l’any 2021.

 • Menjar per emportar Establiments del municipi que ofereixen servei de menjar a domicili o per emportar 22 d'octubre de 2020

  Des de l'Ajuntament hem volgut crear un llistat dels establiments de menjar que, tot i que han d'estar tancats per la normativa sanitària de la COVID-19, estan oferint servei a domicili i per emportar dels menjars que habitualment podeu trobar en ells.

 • horari cementiri Horaris cementiris municipals durant la campanya de Tots Sants 20 d'octubre de 2020

  Durant les setmanes prèvies a la festivitat de Tots Sants, l'Ajuntament ha previst un horari d'obertura del cementiri municipal del Pont de Vilomara que permetran als i les visitants desplaçar-se amb amplitud horària per rendir homenatge als seus difunts i, atesa la situació sanitària, poder evitar les aglomeracions.

  Així, des de dimarts 20 d'octubre i fins al diumenge 1 de novembre el cementiri municipal romandrà obert de manera ininterrompuda des de les 9 del matí i fins a les 7 de la tarda (19 hores). Per tal de facilitar l'accés a persones amb mobilitat reduïda, el Passeig de la Pau romandrà obert en el mateix horari als vehicles motoritzats.

  Recordeu que si teniu algun dubte sobre aquest assumpte podeu consultar-lo a través del telèfon 93.831.88.11. Si, en canvi, us sorgeix algun tipus d'incidència fora de l'horari d'oficines, podeu posar-vos en contacte amb la Vigilància Municipal en el telèfon 608.999.666.

 • Mapes Patrimoni Cultural Mapa del Patrimoni Cultural del Municipi 9 d'octubre de 2020

  Amb la col·laboració de la Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona, l'ajuntament disposa d'un nou recurs que mostra els elements més destacats del patrimoni de la província.

 • Cursa Auxiliar de Magatzem Curs gratuït d'auxiliar de magatzem amb carnet de carretó elevador 1 d'octubre de 2020

  Curs totalment gratuït per persones en situació d’atur laboral.

 • calendari 2020 Deixalleria mòbil - calendari 2020 27 de desembre de 2019

  La deixalleria mòbil del Consorci de Residus del Bages ens visita cada dilluns que hi ha mercat per tal de facilitar l'eliminació de residus no tan usuals.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49