Coronavirus - Es posa en marxa el projecte Voluntariat al Pont

Dimecres, 25 de març de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament del Pont de Vilomara ha iniciat, a causa de la situació d’emergència produïda pel coronavirus, la creació d’una bossa de voluntariat que col·laborarà, en cas que sigui necessari, amb tasques de suport a l’equip de Serveis Socials, els serveis extraordinaris iniciats, com el servei “T’ho portem a casa” per exemple, i aquelles tasques que puguin ser necessàries segons l’evolució de la situació.

Aquesta bossa de voluntariat s’anirà activant a mesura que la situació ho requereixi i totes les persones que hi formin part i hagin de realitzar alguna tasca rebran els EPIS corresponents i un dossier informatiu amb les directrius a seguir, sobretot en l’àmbit de la seguretat higienico-sanitària.

Per poder formar part de l’equip de voluntariat caldrà tenir entre 16 i 60 anys, els menors hauran de disposar d’una autorització de la mare, pare o tutor legal. No hi podran formar part aquelles persones que presentin qualsevol patologia de risc, com malalties cardiovasculars, afeccions respiratòries o pulmonars, hipertensió arterial, diabetis, malalties cròniques o oncològiques, persones immunodeprimides, embarassades i, en general, grups de risc, segons les recomanacions de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i organismes dependents.

Aquelles persones que vulguin formar part de l’equip de voluntariat de l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort hauran d’omplir el formulari que s’ha creat i que podeu trobar enllaçat a aquesta notícia, per tal de vehicular totes les sol·licituds d’una manera més àgil i efectiva.

En aquest equip de voluntariat també podran formar part entitats, comerços i empreses. En aquests casos, també hauran d'omplir el mateix formulari però afegint les dades de l'entitat, comerç o empresa i les dades referents al tipus d'ajuda i/o el material disponible que ofereix.

Darrera actualització: 03.04.2020 | 11:51