Coronavirus - Comunicat Municipal

Dijous, 12 de març de 2020 a les 13:00

En relació al coronavirus SARS-CoV-2 l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort s'estan emetent comunicats i bans municipals informatius.

Des de dilluns 16 de març i fins a proper avís, el nou horari d'atenció al públic prenciament de diverses àrees de l'ajuntament és aquest:

 • Ajuntament: de dilluns adivendres de 9 a 13 hores (93.831.88.11).
 • Serveis Socials: de dilluns adivendres de 9 a 13 hores (93.831.88.84).
 • Vigilants Municipals: 24 hores, 7 dies a la setmana (608.999.666).

A la part dreta hi trobareu un segon comunicat municipal, actualitzat a les 22:00 hores del dia 12 de març de 2020, amb messures generals de seguretat, funcionament de Serveis Socials i espais de Gent Gran, funcionament de certs espais municipals i altres activitats i també en l'àmbit educatiu.Així com també la recomació d'utilitzar els canals no presencials per a realitzar consultes o tràmits (a trevés del telèfons o dels tràmits elèctrònics d'aquesta pròpia web municipal.

També a l'espai "Avisos - Coronavirus: manteniu-vos informats" anireu trobant tota la informació referida a aquest assumpte.

En aquests moments El Pont de Vilomara i Rocafort està fora de les zones de més perill i no hi ha cap positiu. Tot i això, i seguint les indicacions de les autoritats competents, des de l’Ajuntament s’adopten les mesures que es detallen a continuació:

ACTIVITATS SUSPESES:

Es suspenen totes les activitats que s’havien de dur a terme als equipaments municipals. Les activitats afectades son les següents:

 • Totes les activitats dirigides al col·lectiu de Gent Gran: Edat d’Or (Sala Polivalent) i Programa Gent Gran Activa (Llar d’Avis).
 • Xerrada: "A les dones ens agrada més suau" (12 de març - Biblioteca)
 • Taller “Autoestima i empoderament femení” (13 de març - Biblioteca)
 • VI Sopar de dones (13 de març - Centre Cívic)
 • Entrenaments i partits de l’EBV (Sala Polivalent)
 • Activitats dirigides (cada dia – Sala Polivalent)
 • Balls de dissabtes, organitzats per Kuatre Produccions (Centre Cívic)
 • Poesia i música (20 de març - Biblioteca)
 • Taller Infantil de Poesia (21 de març - Biblioteca)

EQUIPAMENTS MUNICIPALS:

L’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort mantindrà oberts tots els equipaments municipals fins a noves indicacions dels òrgans superiors competents. No obstant, es recomana als col·lectius més sensibles, com la gent gran, que no acudeixin a aquests. També demanem que es segueixin totes les instruccions i consells de prevenció que es trobaran als cartells col·locats a cartelleres i equipaments.

Totes les decisions, mesures i accions que realitzi aquest Ajuntament estaran sempre subjectes a les indicacions dels òrgans competents, amb els que es manté un contacte permanent per tal d’estar informats de la situació.

Demanem a tota la població que, davant l’allau d’informació constant, segueixi estrictament els canals oficials de les autoritats competents (Govern de la Generalitat i Gobierno de España), així com les nostres xarxes socials, on anirem publicant tota la informació quan sigui necessari.

Juntament a aquestes mesures preventives, l’Ajuntament vol transmetre un missatge de tranquil·litat i de confiança en les autoritats sanitàries del nostre país.

12 de març del 2020.

Darrera actualització: 30.03.2020 | 11:43