El Pont de Vilomara i Rocafort estrena nou alcalde

Dilluns, 17 de juny de 2019

Després de les darreres eleccions municipals del passat 26 de maig el següent pas era constituir el nou Ajuntament per tal que els nous/ves regidors/es pregessin possessió del càrrec i es proclami al nou alcalde del poble durant els propers 4 anys.

Per això, el passat 15 de juny, en sessió extraordinària del Ple Municipal, es va constituir el nou Ajuntament. En l'acte es va procedir a constituir la mesa d'edat per, posteriorment, cridar als membres electes per jurar o prometre el càrrec. Un cop fet aquest acte es va procedir a votar el quin seria el nou alcalde. Després del recompte el resultat va ser d'1 vot per a Jaume Parcerisa, cap de llista del Grup Independent del Pont de Vilomara i Rocafort; 1 vot per a Carlos Lanza, cap de llista de Ciutadans; 4 vots per a Estefania Torrente, cap de llista d'Esquerra Republicana de Catalunya i 5 vots per a Enric Campàs, cap de llista del Partit dels Socialistes de Catalunya.

La llei preveu que si cap dels candidats/tes obtè la majoria absoluta en primera votació, serà proclamat alcalde el cap de llista del partit que va obtenir més vots. En aquest cas el candidat més votat va ser Enric Campàs, que per aquest motiu va ser proclamat com a nou alcalde del Pont de Vilomara i Rocafort per als propers quatre anys.

En el mateix acte cada candidat va tenir unes paraules per als assistents. Tots i totes van felicitar al nou Alcalde. El nou Alcalde va agrair-ho i va mostrar la seva disposició a dialogar amb tots els partits per tal d'aconseguir el major consens possible en totes les desicions que hagi de prendre el ple en aquesta nova legislatura.

Al contingut relacionat de més avall podreu accedir a la informació dels nous regidors i regidores que composen el nou Ajuntament. Properament s'actualitzarà per tal de reflectir les diferents delegacions proposades per l'Alcalde

Darrera actualització: 20.06.2019 | 08:52