Festa Major 2023

Dijous, 6 de juliol de 2023

 

Estimats veïns i veïnes,

Un any més torna la festa gran del nostre poble: la Festa Major.

Com sempre, la festa ens permet relaxar-nos de la quotidianitat durant uns dies i poder gaudir dels actes i celebracions que hem preparat per a tots vosaltres.

Tot just fa un any, en plena celebració de la Festa Major, vam patir una de les situacions més difícils a les que hem hagut de fer front com a poble, el greu incendi forestal que tant ens va afectar. Gràcies a la col·laboració, no només del personal tècnic, sinó també de tots vosaltres, veïns i veïnes, vam aconseguir superar aquells moments tant durs i devastadors. Per això, en primer lloc, el meu més sincer agraïment a tota la població per demostrar una vegada més la grandesa del Pont de Vilomara i Rocafort.

Sense deixar de pensar en l’objectiu de refer el nostre entorn, hem volgut preparar-vos una festa amb un programa ple d’activitats per a totes les edats, un programa per a que tots i totes en pugueu gaudir, perquè volem que aquesta festa sigui un veritable esclat de vida, de carrer i de compartir grans moments entre nosaltres. Això si, degut a la situació d’excepcionalitat per la sequera que estem patint, no és possible dur a terme activitats amb aigua, tret de les que es duran a terme a la piscina municipal.

El programa s’iniciarà, com de costum, amb la Festa Major Infantil i Anticipada, per a seguir, fins el dilluns dia 24, festivitat local, amb el gruix de la festa gran.

Enguany, amb el nou equip de govern i la renovació de la vostra confiança, els vull agrair la seva predisposició per estar sempre al servei del poble. També vull fer un agraïment especial a totes les entitats i grups, ja que sense elles i ells
aquesta celebració seria impossible. I finalment, faig extensiu aquest agraïment al conjunt de treballadors i treballadores de l’Ajuntament per fer-la possible.

Tornem a omplir els carrers i places de gent, de música, de cultura i de color! Feu vostra aquesta festa, gaudiu-la, feu poble i compartiu l’orgull de ser del Pont de Vilomara i Rocafort!

Bona Festa Major a tothom! 

Enric Campàs Serra, Alcalde.

Trobareu el programa d'actes adjunt a aquesta notícia.

Notes

  • L'Ajuntament no es farà responsable dels danys que puguin patir els/les participants en els actes d’aquestes festes. Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un adult.
  • L’Ajuntament realitza gravacions i fotografies durant totes les festes. Els/les assistents accepten tàcitament l’ús d’aquestes imatges per a la promoció de les festes posteriorment. En cas que no vulgueu que utilitzem la vostra imatge us haureu de dirigir a l’Ajuntament expressant aquesta opció.
Darrera actualització: 7.07.2023 | 18:29