Sanitat

Notícies

 • 26 d'octubre de 2020 Confinament nocturn a Catalunya Confinament nocturn

  Amb la nova normativa publicada al DOGC després de la declaració d'un nou estat d'alarma a tot el país, la Generalitat de Catalunya ha imposat noves restriccions, que s'afegeixen a les ja establertes el 16 d'octubre i que fan referència, principalment, al confinament nocturn i la prohibició de circular entre les 22 hores (10 de la nit) i les 6:00 de la matinada.

 • 15 d'octubre de 2020 Noves mesures per aturar l’increment de casos de COVID-19 a Catalunya Coronavirus

  Benvolguts/des,

  Com bé sabeu, la Generalitat ha adoptat un seguit de mesures per frenar els rebrots de la Covid-19 degut a la preocupació que genera l’augment dels casos de les últimes setmanes.

  A continuació us anomenem algunes d’aquestes mesures, que son les que més impacte tenen al nostre municipi, per tal que en sigueu coneixedors i les apliqueu a partir de demà, divendres dia 16 d’octubre de 2020, un cop ja han estat publicades al DOGC .

 • 6 d'octubre de 2020 Ajudes a establiments comercials / autònoms del municipi com a conseqüència de la situació generada pel COVID-19 AJUDES COVID

  Atesa la incertesa provocada per aquesta crisi de la Covid-19 que va fer que la ciutadania restés tancada a casa seva per evitar la propagació, els comerços han patit restriccions en quan la l'exercici habitual de la seva activitat. Després d'un temps, han començat a exercir novament les seves activitats que tan essencials són per al creixement econòmic i, sobretot per al progrés del nostre municipi.

Darrera actualització: 04.12.2018 | 12:21