El Poble

Notícies

  • 27 d'abril de 2021 Anunci d'ajuts al pagament del lloguer any 2021 .

    Del 27 d’abril al 4 de juny es pot sol·licitar subvenció per al pagament del lloguer, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l’accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de la població en risc d’exclusió social.

  • 29 de març de 2021 L'Ajuntament instal·la una minideixalleria al centre del poble Minideixalleria

    L’Ajuntament instal·la una minideixalleria entre el c/ Sant Pere Regalat i el c/ Sant Jaume en el que tots els veïns i veïnes podran anar a dipositar, les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any, petits residus.

  • 26 de març de 2021 Aprovació inicial del projecte executiu per a l’obertura i manteniment de la franja perimetral sector Marquet Paradís. PPI

    La redacció del Pla de Prevenció d’incendis forestals a les urbanitzacions i nuclis de població (PPU) forma part del servei de suport tècnic de la Diputació de Barcelona als ajuntaments per tal que els municipis puguin donar compliment a la Llei 5/2003, de 22 d'abril, de mesures de prevenció dels incendis forestals en les urbanitzacions, els nuclis de població, les edificacions i les instal·lacions situats en terrenys forestals.

Darrera actualització: 04.12.2018 | 12:21