El Poble

Notícies

 • 26 d'octubre de 2020 Confinament nocturn a Catalunya Confinament nocturn

  Amb la nova normativa publicada al DOGC després de la declaració d'un nou estat d'alarma a tot el país, la Generalitat de Catalunya ha imposat noves restriccions, que s'afegeixen a les ja establertes el 16 d'octubre i que fan referència, principalment, al confinament nocturn i la prohibició de circular entre les 22 hores (10 de la nit) i les 6:00 de la matinada.

 • 22 d'octubre de 2020 Establiments del municipi que ofereixen servei de menjar a domicili o per emportar Menjar per emportar

  Des de l'Ajuntament hem volgut crear un llistat dels establiments de menjar que, tot i que han d'estar tancats per la normativa sanitària de la COVID-19, estan oferint servei a domicili i per emportar dels menjars que habitualment podeu trobar en ells.

 • 20 d'octubre de 2020 Horaris cementiris municipals durant la campanya de Tots Sants horari cementiri

  Durant les setmanes prèvies a la festivitat de Tots Sants, l'Ajuntament ha previst un horari d'obertura del cementiri municipal del Pont de Vilomara que permetran als i les visitants desplaçar-se amb amplitud horària per rendir homenatge als seus difunts i, atesa la situació sanitària, poder evitar les aglomeracions.

  Així, des de dimarts 20 d'octubre i fins al diumenge 1 de novembre el cementiri municipal romandrà obert de manera ininterrompuda des de les 9 del matí i fins a les 7 de la tarda (19 hores). Per tal de facilitar l'accés a persones amb mobilitat reduïda, el Passeig de la Pau romandrà obert en el mateix horari als vehicles motoritzats.

  Recordeu que si teniu algun dubte sobre aquest assumpte podeu consultar-lo a través del telèfon 93.831.88.11. Si, en canvi, us sorgeix algun tipus d'incidència fora de l'horari d'oficines, podeu posar-vos en contacte amb la Vigilància Municipal en el telèfon 608.999.666.

Activitats

Darrera actualització: 04.12.2018 | 12:21