El Poble

Notícies

 • 2 de gener de 2023 Actualitzades les dades padronals a 31 de desembre de 2022 .

  Un cop fetes les operacions necessàries per al tancament de les xifres del Padró Municipal d'Habitants, ja s'han actualitzat aquestes dades a la pàgina de xifres del municipi.

 • 2 de gener de 2023 Aixecada la prohibició de la crema de residus vegetals Aixecada la prohibició de la crema de residus vegetals

  D'acord amb la normativa estatal Llei 7/2022, de 8 d'abril, es va prohibir expressament cremar els residus vegetals de qualsevol mena per tal de promoure el reciclatge d'aquests per restituir-los de nou a la terra, en el que s'anomena economia circular.

  Vistes les diferents consultes a nivell estatal que s'han fet, la darrera setmana del 2022 es va aprovar al Congrés dels Diputats la modificació de l’article 27.3 d’aquesta llei, en la disposició final XI de la Ley por la que se regulan el sistema de gestión de la Política Agrícola Común y otras materias conexas. Aquesta modificació dispensa del compliment de la prohibició general als particulars i a les petites empreses i a les microexplotacions agràries. És a dir, que els particulars i/o les empreses amb un nombre de treballadors inferior a 50 i un volum de negoci inferior a 10 milions d’euros estaran exemptes d'acomplir aquesta legislació i per tant estarà permesa la crema de residus vegetals.

 • 29 de desembre de 2022 Deixalleria mòbil - calendari 2023 Deixalleria Mòbil

  La deixalleria mòbil del Consorci de Residus del Bages ens visita cada dilluns que hi ha mercat per tal de facilitar l'eliminació de residus no tan usuals.

Darrera actualització: 04.12.2018 | 12:21