El Poble

Notícies

 • 29 de setembre de 2022 Nova campanya de renovació del DNI DNI

  Des de l’Ajuntament es torna a organitzar una nova jornada de renovació del DNI al municipi. Per la propera jornada es desplaçaran dos equips per fer els tràmits de renovació i acolliran fins a 72 cites en tot el matí.

  La data proposada per l'equip mòbil del DNI és dijous 24 de novembre  i s’hauran de recollir el dimarts 29 de novembre , durant el matí.

 • 2 de setembre de 2022 L'oficina comarcal d'informació al consum (OCIC) atendrà als afectats pels incendis d'aquest estiu a la Casa de la Cultura OCIC

  Per tal d'ajudar i facilitar els tràmits d'informació i reclamació als diferents serveis relacionats amb les persones i habitatges afectats pel l'incendi del passat 17 de juliol, l'Ajuntament va arribar a un acord amb el Consell Comarcal del Bages pel que traslladaria un dia a la setmana aquesta oficina de consum, que habitualment es troba a la seu de Manresa, al nostre poble per evitar desplaçaments als i les afectades i, sobretot per acompanyar-los i informar-los dels seus drets com a consumidors.

 • 19 de juliol de 2022 Reunió de seguiment a les persones afectades per l'incendi de diumenge 17 de juliol (19/07/2022) reunió

  Aquest matí s’ha realitzat una reunió per tal de fer seguiment i detectar les necessitats que han pogut sorgir després de l’incendi del Pont de Vilomara i Rocafort del passat diumenge 17 de juliol.

Activitats

Darrera actualització: 04.12.2018 | 12:21