DESENA NIT DE L'ESPORTISTA 2015

Dijous, 25 de juny de 2015

El Pont de Vilomara i Rocafort va celebrar, el passat dissabte dia 20 de juny, la desena edició de la Nit de l’Esportista.

 

L’acte es va iniciar amb el monòleg de Jonatan Vives per passar posteriorment als parlaments de les autoritats presents; Enric Campàs, Regidor d’Esports, i Cecilio Rodríguez, Alcalde. Una vegada acabats els parlaments i abans de començar l’entrega de guardons de l’edició, es va procedir a l’entrega d’uns obsequis a totes les entitats esportives de la població per agraïr la tasca tant important que realitzen a favor del poble.

 

A més dels guardons lliurats, es va fer entrega de dues mencions especials; una a l’equip benjamí de l’EBV -secció futbol sala- per haver quedat campions de la Copa i una altra a l’equip cadet del Club de Futbol Vilomara per haver quedat, també, campions de la seva lliga i haver assolit l’ascens de categoría

 

Per acabar l’acte es van sortejar entre els assistents tres packs de dues nits d’hotel per a dues persones cortesia de Bages Comedy. La recaptació dels diners del sorteig va anar destinada íntegrament a l’Associació de Lluita contra el càncer infantil “Adrián González Lanza”.

 

La relació de guardonats es troba en el document adjunt a aquesta notícia.

Darrera actualització: 5.12.2018 | 09:32