FESTA DEL CONTRIBUENT 2017

Dimecres, 8 de març de 2017

Mentre encara s'estan celebrant alguns actes del Dia Internacional de les Dones, ja tenim aquí una nova Festa del Contribuent, en ple mes de març i amb unes temperatires gairbé estiuenques que ens faran gaudir encara més aquesta festa tan nostra.

 

Aquesta festa té les seves arrels en la recollida que es feia del vidre als anys 80. Concretament, per efecte del pagament de les ampolles que els vilomarencs i vilomarenques donaven a la recollida que organitzava cada any l’Ajuntament. Amb els diners extrets es va pensar en organitzar aquesta particular festa que, entre altres actes, comptava amb un sorteig que eximia de pagar tributs i taxes locals a un contribuent durant tot un any.

 

A més va donar un festiu local al municipi que va quedar marcat al calendari per als anys posteriors.

 

Amb el pas dels anys la festa s’ha anat ampliant incloent-hi molts més actes que han fet d’ella una segona festa major al poble.

En els darrers anys s’han incorporat novetats com el canvi de data de la festa que inicialment se celebrava al juny i en l’actualitat se celebra al març.

 

També en els premis s’han fet modificacions per tal de tenir més premiats. Si abans només era un contribuent el premiat durant un any, en l’actualitat són quatre dividits en grups de taxes i impostos: IBI, Vehicles, aigua i escombraries i cementiris. D’aquesta manera són més persones les premiades i s’aconsegueix eximir a més gent de pagar durant un any.

 

Pel que fa a la festa d’aquest any tenim preparades un munt d’activitats per fer el cap de setmana del divendres 10 al dilluns 13 de març, que és el festiu local d’enguany.

 

Aquest any toca escollir Pubilla, Dama i Hereu del Pont de Vilomara i Rocafort i això suposa una bona estona de companyia de pubilles i hereus del voltant que venen a acompanyar-nos en la nostra elecció. També torna l'exitosa Trobada de Penyes, ja és la tercera. L'arribada del recaptador, els bitllets, els caramels i el sorteig del contribuent.

 

Finalment, i com a novetat, aquest any hem inclòs un concurs a les xarxes socials Facebook i Instagram. El concurs té com a regal un caixa tipus SmartBox per a la foto que obtingui més "Me gusta" (al costat podeu veure quina és).

 

Es tracta que pengeu fotos de la festa d'enguany amb l'etiqueta #FestaContribuent a qualsevol de les dues xarxes. Només cal escanejar els codis QR del costat i aquests us portaran a la xarxa on publicar la vostra foto. L'autor/a de foto tingui més "Me Gusta" serà el/la guanyador/a del concurs. Animeu-vos, feu-vos seguidors nostres a les xarxes i guanyeu un premi amb molta adrenalina.

 

No us perdeu cap dels actes i gaudiu d'esport, ball, música, concerts, pubilles, hereus, penyes, recaptador i sortejos, tot en un sol cap de setmana per gaudir plenament.

Darrera actualització: 5.12.2018 | 09:33