FESTA DEL CONTRIBUENT 2018

Dijous, 1 de març de 2018

Un any més ha arribat la Festa del Contribuent, una festa dedicada als contribuents i, entre molts altres actes, premia a l'exempció de pagament d'algun impost o tasa a diferents contribuents durant tot un any.

 

Aquest any a més, celebrem els 30 anys de la nostra festa, ja que el juny de 1988 es la celebrar la primera i original Festa del Contribuent. Al següent enllaç hi trobareu més informació sobre aquesta primera festa que va néixer de la recollida del vidre i de les aportacions donades per la quantitat de vidre que es reciclava (Festa del Contribuent any 1988).

 

Cada mes de març, normalment el segon cap de setmana, se celebra aquesta peculiar festa on és possible trobar-se amb molts amics i coneguts, fer esport, jugar al Bingo o preparar una paella a la Trobada de Penyes (el dissabte 10 de març), o ballar el divendres 9 o el dissabte 10 (Ball del Contribuent). Tallers de pintura (dissabte 10) o de cuina oriental (dissabte 17). 

 

També les sardanes, el concert i el ball final amb l'Orquestra Costa Brava, la tarda - nit dwe dissabte 10.

 

Diumenge 11 arriba amb novetats, un "Encierro Pamplonica" al migdia, a la tarda l'Arribada del Recaptador, amb cercavila, bitllets i caramels. després el Sorteig del Contribuent amb la sort a punt per a qualsevol resident del poble.

 

Dilluns 12 serà especial per als més menuts del poble, amb una marioneta de 5 metres "El Petit LILO" que passejarà pel poble amb joguines gegants i carro de bombolles.

 

Entre tot hi haurà l'exposició de maquetes fetes amb pedra seca i morter d'ANTONIO TENLLADO, que es podrà visitar a la Casa de la Cultura des del divendres 9 al diumenge 18 de març, durant les tardes els dies laborables i matins i tardes el cap de setmana.

 

Aquí teniu la festa que més ens representa, gaudiu-la i disfruteu amb els vostres i amb els foranis que ens visitin, però no us perdeu un sol acte.

 

Molt bona festa del Contribuent!

Darrera actualització: 5.12.2018 | 09:33