FESTA MAJOR 2015

Dimarts, 7 de juliol de 2015

El Pont de Vilomara i Rocafort celebra la festa més grossa de l’any, la Festa Major, amb una gran varietat d’activitats que estan previstes per als propers dos caps de setmana de juliol.

 

Com sempre, la Festa Major se celebra el cap de setmana més proper a Santa Magdalena, patrona del municipi, però ja fa uns quants anys que s’organitzen actes de Festa major el cap de setmana anterior i posterior a aquesta onomàstica.

 

Per al cap de setmana del 10 al 12 de juliol i dins els actes del que s’anomena Festa Major Anticipada, s’hi comença a veure les ganes de celebrar-ho que tenen els vilomarens i vilomarenques. Entre els actes més destacables d’aquest cap de setmana festiu anticipat, podreu trobar:

 

El divendres a la tarda una cercavila de capgrossos que acompanyaran a Jordi Callau, que dissabte tornarà amb un ball disco infantil per a tota la canalla del poble. A la nit el clàssic de la Festa Major, l’espectacle de varietats, i el diumenge al matí una novetat per als més joves, la primera Gimkana infantil que permetrà als joves gaudir de diverses proves. A les 6 de la tarda, festa d’animació amb escuma.

 

Entrats ja dins els actes de la festa Major, dijous 16 hi haurà el concurs de dibuix i el divendres a la tarda el Ball-Berenar de Jubilats, amb l’elecció de la Pubilla i l’Hereu Jubilats. A la nit, la ja tradicional salutació de la Pubilla, la Dama i l’Hereu del Pont de Vilomara i Rocafort des del balcó de l’Ajuntament, que obrirà oficialment la celebració d’aquesta Festa Major. Seguirà un concert de gospel a la Plaça de l’Ajuntament  i el ball per a joves amb el grup Autoput a la pista poliesportiva.

 

Dissabte cap al migdia hi haurà la concentració de les penyes al poliesportiu, on després de l’èxit a la primera trobada de la passada Festa del Contribuent, tindran preparades un munt d’activitats per divertir-se. Li seguirà una arrossada popular i a la tarda el Correaigua, que enllaçarà amb la Olimpíada Tarambana per a adults. A la tarda seguiran les exposicions de manualitats, les sardanes, un nou ball disco per a joves amb dj’s locals i el ball de Festa Major amb la Orquestra Bora-Bora.

 

Diumenge començarà amb una donació de sang al consultori, la trobada de puntaires i la cercavila de la Banda i Majorettes del grup Arlequín. Al migdia el Penya-Tasques, una novetat que servirà per fer el vermut a tots els penyistes i a qui els vulgui acompanyar. A la tarda gaudirem d’un acte solidari, el monòleg de Dani Mares i Miguel Espejo, que servirà per recaptar diners a favor de la lluita contra el càncer infantil. Després d’aquest acte, la cercavila dels gegants, el lliurament de premis del concurs de dibuix i el concurs de montaditos. La nit acabarà amb un nou ball de Festa Major a càrrec d’Almas Gemelas Quartet.

 

Per acabar i tancar aquesta Festa Major, dilluns 20, festiu local al poble, hi haurà el clàssic Parc Aquàtic a la piscina municipal, havaneres a la tarda i el gran castell de focs artificials a la nit, al Camp de Futbol, que tancarà oficialment la Festa Major d’enguany.

Darrera actualització: 5.12.2018 | 09:32